Te 14 Portale Dhe Pema E JetesOrcs te levize, pushtues qytet pas qyteti. Pak sfiduar te verteten e tyre dhe te paguaje nje cmim te larte. Undead formojne perseri, te dale kunder nje kercenim te ri. Sadwen mblidhet nje njohje e vjeter i cili ka nje fuqi e trete enderr me te cilin fillon nje udhetim te ri."

Book Info

  • Original Title:Te 14 Portale Dhe Pema E Jetes
  • Author:
  • Genre:
  • Language:
  • ISBN:9781537180083
  • ASIN:-
  • Publisher:Published August 22nd 2016 by Createspace Independent Publishing Platform
  • Format:Paperback, 122 pages

Reviews